Cos0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

 Transport

1. Livrarea catre Client a produselor/Serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei /unor firme de curierat rapid. Firma/firmele de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale Clientului ZIGATO.RO, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul Companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii al ZIGATO.RO.

De asemenea, potentialii terti parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale clientilor ZIGATO.RO, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii al ZIGATO.RO.

In acest sens, firma de curierat poate contacta Clientii ZIGATO.RO prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.

2. Livrarile se vor efectua, in maxim 3-4 saptamani de la plasarea unei comenzi de catre Client si confirmarea comenzii de catre ZIGATO.RO. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului sus mentionat, ZIGATO.RO va informa Clientul prin E-mail.

3. Toate produsele comercializate pe www.ZIGATO.ro.ro sunt livrate exclusiv pe teritoriul Romaniei.

4. Costurile de livrare sunt suportate de catre Client indiferent de dimensiunea sau de numarul de colete, cu exceptia cazurilor in care costurile livrarii sunt suportate de catre ZIGATO.RO in cadrul unei promotii sau a unei campanii de fidelizare sau promovare.

 5. Livrarea se va efectua in medie in 3-5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, insa termenul de livrare se poate extinde in anumite situatii izolate (de exemplu: conditii meteo nefavorabile, perioadele sarbatorilor legale, probleme tehnice neprevazute etc).

 6. In cazul in care Cumparatorul solicita o metoda de livrare diferita, Cumparatorul va suporta toate riscurile in legatura cu metoda de livrare respectiva, inclusiv toate costurile suplimentare generate de utilizarea metodei de livrare alese.

 7. Vanzatorul se obliga sa informeze Cumparatorul, prin mijloace electronice, ca bunurile au fost expediate catre adresa Cumparatorului pusa la dispozitie de el in momentul comenzii.