Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Prin utilizarea SITE-ului, se considera ca ati acceptat Politica de Confidentialitate a zigato.RO. Inainte de a ne oferi date cu caracter personal (inclusiv adresa de e-mail) prin intermediul SITE-ului zigato.RO vi se va solicita in mod expres sa acceptati aceasta politica.

zigato.RO depune eforturi pentru a asigura protectia confidentialitatii dumneavoastra atunci cand utilizati serviciile noastre. Prin urmare, avem o politica menita sa stabileasca modul in care datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi procesate si protejate. Fiti la curent cu orice schimbare efectuata in cadrul acestei Politici de confidentialitate vizitand pagina noastra web.

Aceasta Politica de confidentialitate vizeaza numai clientii zigato.RO si utilizatorii serviciilor noastre online. In cazul in care candidati pentru un post in cadrul companiei zigato.RO, aceasta Politica de confidentialitate nu se aplica. Politica de confidentialitate pentru candidati poate fi gasita pe site-ul nostru de angajari.

 Cine raspunde de datele dumneavoastra cu caracter personal?

Compania zigato.RO, este controlorul datelor personale pe care ni le transmiteti si este raspunzatoare de aceste date, potrivit Legii pentru protectia datelor cu caracter personal nr. 677/2001 este un operator de date cu caracter personal si proceseaza date cu caracter personal in numele companiei.

 Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom colecta datele cu caracter personal pe care ni le veti transmite atunci cand, spre exemplu, plasati comenzi, contactati departamentul nostru de servicii clienti sau participati la concursurile noastre. Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti pot include, spre exemplu, date de contact, data nasterii si informatii despre plata. In plus, putem colecta anumite date cu caracter personal din surse externe, cum ar fi informatii privind solvabilitatea si actualizari ale adresei.

 Cum utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal?

Putem utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

 Pentru a va crea si gestiona contul personal

Pentru a va procesa comenzile si retururile prin serviciile noastre online

Pentru a va trimite notificari prin mesaje text cu privire la starea livrarii

Pentru a va contacta in eventualitatea oricaror probleme cu livrarea articolelor dumneavoastra

Pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra si a va informa cu privire la serviciile noi sau modificate

Pentru a va trimite oferte de marketing, cum ar fi newslettere si cataloage

Pentru a notifica castigatorii din cadrul competitiilor organizate online

Pentru a va gestiona contul prin efectuarea de verificari ale solvabilitatii

Pentru a efectua analize cu scopul de a va furniza oferte de marketing si informatii relevante

Pentru a valida faptul ca aveti varsta legala pentru cumparaturi online

Pentru a va trimite chestionare oferindu-va astfel posibilitatea de a influenta oferta si serviciile noastre

Pentru a ne testa si imbunatati sistemele cu ajutorul carora va oferim serviciile noastre

Pentru a impiedica utilizarea gresita sau necorespunzatoare a serviciilor noastre

 Vom pastra datele dumneavoastra atat cat este necesar pentru a indeplini scopurile de mai sus sau atat cat ne impune legea. Dupa aceea, datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi sterse.

 Care sunt drepturile dumneavoastra?

Aveti dreptul de a solicita informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra (gratuit o data pe an). Daca datele dumneavoastra sunt incorecte, incomplete sau irelevante, puteti cere ca aceste informatii sa fie corectate sau eliminate. Nu putem elimina datele dumneavoastra atunci cand exista o cerinta legala de a le pastra, cum ar fi regulile de contabilitate, sau atunci cand exista alte temeiuri legale pentru pastrarea datelor, cum ar fi datoriile neachitate. Va puteti retrage consimtamantul privind utilizarea de catre noi a datelor in scopuri de marketing in orice moment. Ne puteti contacta trimitand un email la office@zigato.ro

 Cine are acces la datele dumneavoastra cu caracter personal?

Datele dumneavoastra pot fi transmise in cadrul zigato.RO. Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing in afara zigato.RO. Datele care sunt transferate catre terti sunt folosite doar pentru a va furniza serviciile mentionate mai sus, spre exemplu catre agentii de livrari in legatura cu livrarea produselor, agentiile media pentru distribuirea de newslettere si agentiile de rating al creditelor sau de colectare a creantelor in scopul verificarilor solvabilitatii, verificarii identitatii si colectarii de creante.

 Cum va protejam datele cu caracter personal?

Am luat masuri tehnice si organizationale pentru a proteja datele dumneavoastra impotriva pierderii, manipularii sau accesului neautorizate. Adaptam continuu masurile noastre de securitate, in acord cu progresul si dezvoltarile tehnologice. Pentru ca achizitiile cu cardul efectuate la noi sa fie cat mai sigure, toate informatiile sunt trimise in forma criptata. Acest lucru inseamna ca informatiile sunt transmise printr-o conexiune securizata si ca detaliile dumneavoastra personale nu pot fi citite de terti. Pentru cumparaturile cu cardul colaboram cu un agent de plati autorizat care ne ajuta sa verificam direct la banca dumneavoastra daca aveti un card acceptat pentru cumparaturi. Agentul nostru de plati proceseaza detaliile cardului dumneavoastra in conformitate cu standardul international de securitate PCI DSS, care a fost creat de companiile de carduri. Acest lucru inseamna ca detaliile cardului dumneavoastra sunt procesate cu un nivel de securitate foarte ridicat. Atunci cand platiti cu cardul, ne rezervam dreptul de a efectua o verificare a identitatii.

 Modulele cookie

Un modul cookie este un mic fisier text care se salveaza pe calculatorul sau dispozitivul dumneavoastra mobil si, in timpul vizitelor dumneavoastra ulterioare, este recuperat din acestea. zigato.ROf oloseste modulele cookie pentru ca vizita pe site-ul nostru sa fie imbunatatita si simplificata. Nu utilizam module cookie pentru a stoca informatii cu caracter personal sau pentru a dezvalui informatii tertilor.

 Exista doua feluri de module cookie: permanente si temporare (module cookie de sesiune). Cele permanente sunt stocate sub forma unui fisier pe calculatorul sau dispozitivul dumneavoastra mobil pentru cel mult 12 luni. Modulele cookie de sesiune sunt stocate temporar si dispar atunci cand inchideti sesiunea din browser. Utilizam module cookie permanente pentru a stoca pagina de start si detaliile dumneavoastra daca selectati „Tine-ma minte” atunci cand va logati. Utilizam modulele cookie pentru o sesiune atunci cand folositi functia de filtrare a produselor, pentru a verifica daca sunteti logat sau daca ati adaugat un articol in cosul de cumparaturi.

 Puteti sterge modulele cookie cu usurinta din calculatorul sau dispozitivul dumneavoastra mobil din browser. Pentru instructiuni despre gestionarea si stergerea modulelor cookie, consultati meniul „Help” in browserul dumneavoastra. Puteti alege sa dezactivati modulele cookie sau sa primiti o notificare ori de cate ori se trimite un cookie nou catre calculatorul sau dispozitivul dumneavoastra mobil. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca daca dezactivati modulele cookie nu veti putea profita de toate optiunile site-ului nostru.

 Modulele cookie ale tertilor

Utilizam module cookie ale tertilor pentru a colecta informatii statistice agregate in instrumente de analiza cum ar fi Google Analytics si Optimizely. Utilizam, de asemenea, Google Analytics Advertising Features. Cititi mai multe despre acest serviciu si despre cum va puteti dezabona aici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/. Modulele cookie utilizate sunt si permanente si temporare (module cookie de sesiune). Cele permanente sunt stocate pe calculatorul sau dispozitivul dumneavoastra mobil pentru cel mult 24 de luni.

 Linkuri

Site-ul zigato.ro.ro si aplicatia pot include linkuri catre alte pagini web care nu sunt monitorizate de noi. Nu ne putem asuma nici un fel de raspundere cu privire la protectia datelor dumneavoastra confidentiale sau la continutul acestor pagini web, insa oferim aceste linkuri pentru ca vizitatorii nostri sa poata gasi mai usor mai multe informatii despre anumite subiecte.

 Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor  garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.